Bruiloften, Feesten, Groepsdiners, Buffetten, Muziek, Terras

De zaal op de 1e verdieping van de boerderij is zeer geschikt voor het houden van partijen tot maximaal 175 personen. Bij gebruik van het restaurant op de begane grond kunnen we dit uitbreiden naar 200 tot 250 personen. Naast het houden van lezingen, vergaderingen, teambuilding- activiteiten en kleine concerten, is onze zaal ook te gebruiken als trouw- en feestlocatie. Wij denken graag met u mee betreffende de keuze van uw feest, receptie, buffet of diner maar ook wat betreft de keuze van de muziek of entertainment.

 

Voor groepen tot 90 personen kunnen wij geheel naar uw wensen, een lunch, diner of een buffet samenstellen.
De zaal biedt een prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden van de Alblasserwaard. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en voor het maken van een offerte maken wij graag een afspraak met u.

Wij hebben een speciale folder in pdf-formaat, die u hier kunt downloaden:

buffetmenu

 (even geduld a.u.b., PDF, 19 MB)

 


Muziek

Tijdens de zomermaanden wordt de muziek van het gratis toegankelijke Live Music Summer Café verzorgd door de Alblasserdamse band MultiMusic, aangevuld met diverse gastsolisten of gast-orkesten.

Het programma van het Live Music Summer Café loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De Kat in de Wilg zorgt na afloop voor een gezellige gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten, waar u indien gewenst gebruik van kunt maken. Er is keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren wordt zeker op prijs gesteld.

Gedurende het seizoen actuele info op home pagina