Live Music Summer Café 2018

De Alblasserdamse Band Multi-Music organiseert ook dit jaar weer het Live Music Summer Café op het terras van Restaurant de Kat in de Wilg in Oud Alblas. Behalve de band zelf, worden regelmatig gastmuzikanten uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere muzikale middagen zo midden in de polder.


Dit seizoen start zondag 27 mei met een gastoptreden van Jazz zangeres Andrea Keller begeleid door het combo Don’t Explain van Henk Kok

Verder staat geprogrammeerd zondag 10 juni, zondag 15 juli en zondag 19 augustus waarvoor nog niet bekend is welke gastmuzikanten komen optreden. In ieder geval heeft Country & Western zanger Peter van Zijll de Jong zich aangemeld om dit seizoen ook mee te komen doen.

Het seizoen wordt afgesloten op zondag 2 september met een bijzonder programma in het teken van de Franse jazzgitarist Django Reinhard. Dit programma wordt uitgevoerd door de muzikanten van Multi-Music zelf, maar met versterking van Nathan Hol op viool en Peter Habraken op klarinet.

Multi-Music zelf is weer op volle sterkte aanwezig met muzikaal leider Martin Boskamp op piano en accordeon, Simon Dekker op gitaar, Marcel Perik op contrabas, Sandro Estourgie op vibrafoon en Peter Boermans op drums. Voor het zangwerk is Nicole Forée er gelukkig weer en natuurlijk onmisbaar als altijd Iris Boermans.

 

Hier een fotopagina van eerdere edities